SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HÖLLVIKEN INNEBANDY
HELT VANLIGA STJÄRNOR.

Hej och välkommen till Summer Camp: Youth Camp! :)

 

Dagar fulla av mycket innebandy, glädje, gemenskap och andra roliga aktiviteter. Varierande innebandyträningar, fysträningar och teori blandas med exempelvis teambuilding & lekar. Träningen bedrivs av våra egna duktiga och erfarna ledare i kombination med våra egna Allsvenska spelare som till vardags tampas mot de bästa spelarna i världen. 

 

Under veckan kommer det bjudas på grymma träningstips och mängder av innebandy och andra roliga aktiviteter.

 

På Youth Camp har vi två olika deltagarkategorier: Dagläger eller Övernattningsläger:

 

Dagläger:

För de som väljer dagläger är man enbart med mellan kl 09:00 – 16:00 och det är under denna tiden som själva träningen utförs. Detta innebär att man tyvärr inte är med på de roliga kvällsaktiviteterna som det kommer bjudas på. 

 

Övernattningsläger:

Att åka iväg och vara på läger i en hel vecka är något man minns livet ut. Träffa nya kompisar, busa, leka och genomföra roliga aktiviteter är något som förhöjer upplevelsen något oerhört. I detta alternativ missar man inte något! Övernattning sker i Halörhallen. Liggunderlag/madrass och sängkläder tar man med sig själv. 

 

Vill du anmäla dig? KLICKA HÄR!

 

Sagt om lägret av tidigare deltagare:

 

"Killarna har bara gott att berätta om lägret. Tack ännu en gång att ni arrangerade och aktiverade våra killar och blev delaktiga i sommarens bästa läger."

 

"NN längtar tillbaks och pratar ofta om lägret. Bättre betyg kan man inte få!"

 

"Fortsätt så - det är ett väldigt bra och uppskattat upplägg!"

 

SNABBFAKTA YOUTH CAMP

Ålder: Födda 2008-2013

Startdatum: 2022-06-20

Slutdatum: 2022-06-23

Tider: kl 9.00-16.30, övernattning har aktiviteter kvällstid

Kostnad: 1 995 kronor (dagläger), 2 495 kronor (övernattning)

Ingår: Träningskläder (tröja, shorts, strumpor) från Salming, halvpension för dagläger (förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika) samt helpension för övernattande (frukost, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, kvällsmat, kvällsfika)

Antal platser: 35 dagläger, 35 övernattning

 

Höllviken Innebandy är en av de största föreningarna i Vellinge kommun med över 500 medlemmar. Våra lag finns representerade från Allsvenskan ner till våra yngsta spelare födda 2016. Vårt motto är "Helt vanliga stjärnor" och det är så vi ser på alla våra medlemmar. Här är alla en stjärna! 

 
Våra Sponsorer