SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HÖLLVIKEN INNEBANDY
HELT VANLIGA STJÄRNOR.

* * * OBSERVERA ATT VI ÄNDRAT TIDEN TILL KL 13-16 (ISTÄLLET FÖR KL 9-12) * * *

 

Hej! :)

 

I sommar hälsar vi alla barn och ungdomar med en intellektuell funktionsnedsättning hjärtligt välkomna till Summer Camp: Fun Camp i Höllviken! 

 

Lägret pågår mellan den 20 och 23 juni klockan 13-16 och deltagarna kan se fram emot några riktigt roliga dagar med fokus på innebandy. På plats finns våra unga och duktiga innebandytränare som lär ut passningar, skott och annat som kan vara bra att kunna. Särskilt stöd eller behov för att genomföra träningarna och klara dagarna behöver deltagarna själva lösa i form av assistenter, ledsagare eller liknande.

 

Vi kommer att ha material på plats (klubbor, bollar, västar, dylikt) men träningskläder står deltagarna själva för. En snygg träningströja från Salming ingår dock i anmälningsavgiften.

 

Vi samarbetar med My Bergström från Linen Assistans och Therese Neldeborn från Valdemarsro Gymnasium för att säkerställa bästa tänkbara upplevelse. För att garantera en bra kvalitet på lägret har vi begränsat antalet platser till 18 deltagare.

 

Vill du anmäla dig? KLICKA HÄR!

 

Har ni frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta någon av oss:

 

Michael Bergström, Höllviken Innebandy
micke@hibf.se

 

My Bergström, Linen Assistans
my@linenassistans.se

 

SNABBFAKTA FUN CAMP

Ålder: Födda 2004-2013

Startdatum: 2022-06-20

Slutdatum: 2022-06-23

Tider: kl 13.00-16.00

Kostnad: 1 195 kronor

Ingår: Träningströja från Salming, förmiddagsfika

Antal platser: 18

 

Höllviken Innebandy är en av de största föreningarna i Vellinge kommun med över 500 medlemmar. Våra lag finns representerade från Allsvenskan ner till våra yngsta spelare födda 2016. Vårt motto är "Helt vanliga stjärnor" och det är så vi ser på alla våra medlemmar. Här är alla en stjärna! Som ett led i att vara en mer inkluderande förening kommer vi i höst att starta upp ett lag för intelltuellt funktionsnedsatta men vi tjuvstartar i sommar med detta läger.

 
Våra Sponsorer