ANMÄL DIG TILL ÅRETS SUMMER CAMP!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HÖLLVIKEN INNEBANDY
HELT VANLIGA STJÄRNOR.

Bli medlem i Höllviken IBF
BLI MEDLEM

Bingolotto-tävlingen är avgjord!
2022-01-17 16:51
Vi vill börja med att tacka alla er som hjälpt våra föreningar genom att sälja Bingolotter till årets uppesittarkväll! Ni har gjort ett fantastiskt jobb! Stort tack!
 
Vi är också extra glada att kunna presentera vinnarna i årets Bingolotto-tävling där man kunde tävla både med sitt lag och på egen hand.
 
Ett stort grattis till vinnarna i respektive tävling; Gårdarike F07-08 som vann lagtävlingen och Isak Wettergren i den individuella tävlingen!
 
🥇1:a plats: Gårdarike F07-08 som vinner 10 000 kronor till sin lagkassa!
🥈2:a plats: Höllviken P10 som vinner 5 000 kronor från Salming att handla för till laget!
🥉3:e plats: Höllviken D3 som vinner biobiljetter till laget!
 
🥇1:a plats: Isak Wettergren som vinner valfri innebandyklubba från Salming (värde 1 500 kr)
🥈2:a plats: Linnéa Granström Zaar som vinner ett par skor, Eagle från Salming (värde 1 099 kr)
🥉3:e plats: Tintin Hult som vinner en hoodie, Core 21 från Salming (värde 499 kr)
Boka din plats på Summer Camp 2022!
2022-01-12 18:50

NU ÄR DET ÄNTLIGEN DAGS ATT ANMÄLA SIG TILL SOMMARENS HÄFTIGASTE CAMP!

 

Varmt välkomna till soliga Höllviken och en fantastisk innebandyupplevelse i sommar då vi för åttonde året arrangerar vårt omåttligt populära Summer Camp! Lägret som för varje år växer sig både större och bättre!

Våra ledare under t ex Elite Camp tillhör de absolut bästa i världen och de allra flesta tävlar på internationell eller elitnivå till vardags.

Bland tidigare ledare hittar vi namn som Kim NilssonAlexander Galante CarlströmEllen RasmussenNiklas NordénRasmus EnströmOscar Lundin och Johannes Wilhelmsson för att nämna några.

Till vårt läger kommer barn och ungdomar från stora delar av södra Sverige och Danmark och förra året slog vi rekord i antal deltagare.  

 

Vi har även premiär för två nya läger detta år; Girls Camp med fokus på alla innebandyspelande tjejer och Fun Camp med fokus på alla med en intellektuell funktionsnedsättning som antingen redan spelar innebandy eller som vill testa på innebandy!

Vi har alltid begränsat antal platser för att säkerställa att kvaliteten alltid håller världsklass.

Läs mer om Summer Camp och de olika lägerna här! 

>> ANMÄL DIG TILL SUMMER CAMP 2022 HÄR! <<

Uppdaterade restriktioner samt Skånes IBFs arrangemang
2022-01-11 13:08

Till: samtliga skånska innebandyföreningar

 

Hej.

 

Idag gick Regeringen och Folkhälsomyndigheten ut med nya restriktioner på grund av en ökad smittspridning av Coronaviruset. Dock förändrades inte de allmänna råden för idrotten utan träningar och tävlingar i ordinarie seriespel kan även fortsatt genomföras med riskreducerande åtgärder.  Det som förändrades gäller publik och vaccinationsbevis. Från och med 22-01-12 vid arrangemang på fler än 20 deltagare (=åskådare) tillåts enbart sittande deltagare och deltagarna ska delas upp i sällskap på maximalt 8 personer. Det ska också vara minst 1 meter mellan sällskapen. För arrangemang med fler än 50 deltagare krävs vaccinationsbevis i tillägg till övrig reglering.

 

Smittspridningen i samhället är för närvarande mycket hög och kommer framgent att påverka vår verksamhet med många matcher som skjuts upp. De senaste två säsongerna har ett stort antal matcher skjutits upp och i princip vid alla tillfällen har detta skett i samförstånd mellan de inblandade föreningarna/lagen. Det är vår stora förhoppning att alla fortsatt har en extra tillmötesgående inställning gällande situationer som kan uppkomma. Detta gäller inte minst vid matchflyttningsförfrågningar.

 

Gällande sammandragsklasser, inte minst på grön nivå, kan det bli en stor utmaning att arrangera dessa på ett smittsäkert sätt. Skånes IBF har stor respekt för att det finns en oro kring sammandragen och känner ni som förening att ni inte har möjlighet att arrangera så går det bra att ställa in enskilda sammandrag. I så fall meddelar ni ert beslut till berörda lag/föreningar samt Skånes IBF.

 

Uppdaterade riktlinjer från Skånes IBF för alla nivåer hittar ni här:https://www.innebandy.se/skane/inlagg/lista/uppdaterade-riktlinjer-gallande-covid-19-for-distriktsmatcher-i-skane-22-01-10/. Vi förväntar oss att de som berörs läser igenom dessa dokument och är tacksamma för att ni sprider infon vidare till era ledare.

 

Gällande övriga arrangemang arrangerade av Skånes Innebandyförbund närmsta månaden gäller följande:

  • Föreningsträff i Malmö 20/1 – ställs in
  • Fysisk mittsäsongsträff för distriktsdomare 20/1 - körs istället digitalt
  • Spelarutvecklingssamling i Skurup 29/1 – ställs in
  • Tränarutbildningar Steg 1 på grön (12/2), blå (5/2) och röd nivå (30/1) - dessa kommer erbjudas vid ett senare tillfälle under våren
  • Start av motionsserier – uppstart vid senare tillfälle under våren

 

Digital Grundutbildning för tränare barn/ungdom körs, som tidigare planerat 18/1, anmälan är öppen till och med onsdag:https://www.innebandy.se/skane/tranare/ga-en-utbildning/aktuella-utbildningar/.

 

Har ni frågor gällande denna info går det bra att maila henrik.paulsson@innebandy.se eller ringa 040-600 59 61.

 

Ha en fortsatt fin vecka och ta vara på er!

Redovisning av Bingolotter
2021-12-27 12:37

Hej alla och god fortsättning! 

 

Vi hoppas att ni har haft en riktigt bra jul och att tomten hade fyllt säckarna med innebandygodis!

 

Det är nu hög tid att lämna tillbaka överblivna Bingolotter och dessa lämnar ni i första hand in till er/era respektive lagledare.

 

Har ni inte möjlighet till detta så är kansliet bemannat imorgon den 28 december mellan 10.00-12.00. Passar inte denna tid finns vi även på kansliet torsdagen den 30 december mellan kl. 17.00-19.00. Tiderna gäller självklart även för lagledare med hela lagets returer.

 

Glöm inte heller att swisha för de lotter ni har sålt. Märk er inbetalning enligt följande:

 

FÖRENING + LAGNAMN + SPELARENS NAMN + ANTAL SÅLDA ENKELLOTT (EL) + ANTAL SÅLDA DUBELLOTTER (DL) + ANTAL SÅLDA JULKALENDRAR (JK)

 

(Ex: HIBF P08 Nisse Karlsson 7 EL 3 DL 5 JK eller NAS P13-14 Lisa Olsson 7 EL 2 DL 5 JK eller GAR F07-08 Fia Karlsson 6 EL 4 DL 3 JK)

 

Vi vill också passa på att tacka för allt det jobb ni lagt på att sälja Bingolotter som hjälper föreningen!

God jul & gott nytt år!
2021-12-22 12:15

Stort tack till alla våra spelare, ledare, sponsorer, föräldrar och supportrar för den första halvan av säsongen. Det är glädjande att se alla våra duktiga ungdomar som varje helg åker länet runt och representerar någon av våra föreningar. Vilka stjärnor ni är!

 

Nu tar vi alla en välförtjänt ledighet och så kör vi igång igen när det nya året startat.

 

Vi önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! ⭐️

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Pojkar 06-07, 14/01 09:07 
Pojkar 06-07, 16/09 14:39 
Pojkar 10, 12/09 10:50 
Pojkar 06-07, 10/09 08:29 
Pojkar/Flickor 15-16, 05/09 17:26 
 
Våra Sponsorer