SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HÖLLVIKEN INNEBANDY
HELT VANLIGA STJÄRNOR.

Bli medlem i Höllviken IBF
BLI MEDLEM
Nyårscupen!
2023-11-10 13:12

Nu är anmälan öppen till årets Nyårscup!

 

Välkomna!

 

Bingolotto
2023-11-08 18:02

Årets stora lottförsäljning har startat.

Stöd Höllviken IBF genom att köpa dina lotter genom oss! Vi säljer lotter till Uppesittarkvällen, Nyårslotten samt Bingolottos Julkalender.

Ni köper lotterna genom någon av alla våra medlemmar.

Stort tack för ert stöd!

#heltvanligastjärnor

Välkomna Sharkmob
2023-11-01 16:58

Vi hälsar Sharkmob välkomna till HIBF.

Lite kort om Sharkmob:

För oss på Sharkmob är det viktigt att våra anställda mår bra och har rätt förutsättningar för att göra det. Vi erbjuder alla anställda friskvårdsbidrag samt en friskvårdstimme i veckan för att främja hälsa, fysiskt välmående och social samvaro. Dessutom erbjuder vi olika aktiviteter, såsom fotboll, yoga och innebandy, som våra anställda kan delta i under sin friskvårdstimme, och vi är mycket glada över att kunna stödja föreningar som Höllviken IBF.

Sharkmob grundades år 2017 och är en AAA-spelstudio som utvecklar online multiplayer-spelupplevelser. Sharkmobs första spel, Bloodhunt, är en battle royale som utspelar sig i Vampire: The Masquerade-universumet och släpptes år 2022. Med över 400 anställda både i Malmö och London, utvecklar Sharkmob för närvarande två original-IP för PC och konsol.

Stort välkomna till föreningen och tack för ert stöd.

#heltvanligastjärnor #sharkmob

Hemmamatch på lördag!
2023-10-20 13:10

Inför Fagerhult med Prim!

Vinst senast mot Fristad, vad säger du om matchen?
- Ganska nöjd med matchen i helhet. Tycker vi gör mycket vi pratar om och får islossning i tredje perioden. Inte perfekt på något sätt men offensivt ett stort steg framåt.

Nu väntar Fagerhult, en tuffare match på förhand!
-Fagerhult har fått en lite trevande start men har stött på bra motstånd. De är ett bra lag som kommer sätta oss på prov. Det kommer krävas hårt jobb över hela banan och känslan är att det kommer bli en jämn match.

Läget i truppen?
-Vi dras fortfarande med en del tunga avbräck. Crantz & Hernandez kommer inte spela men i övrigt har vi hela truppen tillgänglig. JW är med och hjälper oss i denna matchen också.

Slutligen, innebandyn dras med svaga publiksiffror runt om i landet och så även hos oss. Har du någon uppmaning till dem?
-Självklart väldigt tråkigt och efter pandemin har trenden tyvärr varit negativ. Jag vill uppmana alla yngre i vår förening och även andra föreningar att ta sig tiden för att se matcher live. För mig som yngre var det ett självklart val att alltid vara på plats när seniorlaget hade match. Dit hade jag velat komma igen, det är både lärorikt och väldigt kul att se så bra spelare hantera en innebandyboll.

Vi önskar laget lycka till och hoppas många hittar till hallen!

🧡Heja Hölle🧡

HIBF-Fagerhult Habo IB
Lör 15.00

#heltvanligastjärnor

Simon Larsson lämnar
2023-10-10 21:51

Det har tyvärr blivit dags att tacka av Simon Larsson. 😢🧡

Simon kom till föreningen säsongen 15/16 och har sedan dess hunnit med bland annat 5 säsonger i SSL.
-224 matcher i den orangea tröjan
-44 mål & 45 assist

Tränare och sportchef Prim kommenterar:
- Vissa spelare gör större avtryck än andra och i detta fallet har Simon verkligen lämnat stora avtryck hos mig. En alltid hårt jobbande spelare på planen som gör allt för sitt lag. Men det som kanske gjort störst intryck på mig är hans förmåga att sprida glädje. En spelare som kommer vara oerhört saknad som jag hade hoppats få uppleva mer tillsammans med.

Simon kommer nu fortsätta spela för Skurups IBK, anledningen är sjukdom i familjen och Simons önskan om att vara nära familjen och kunna lägga mindre tid på innebandyn är inget vi står i vägen för.

Vi önskar Simon alla lycka till framöver, kanske korsas våra vägar igen. Ta hand om familjen och tack för allt🧡

#heltvanligastjärnor

Vi välkomnar Renta
2023-09-19 16:28

Vi säger varmt välkomna till vår nya partner, Renta!

Så här säger Linus Hylén, regionchef på Renta om samarbetet.

Renta Maskinuthyrning, ditt förstahandsval för maskinuthyrning i alla typer av projekt. Vi är helt vanliga maskinuthyrande stjärnor och kunden är nr 10 i vårt lag. Oavsett om det är byggprojekt, trädgårdsarbete eller renovering har vi rätt utrustning för dig. Så när du har ett projekt på gång, hör av dig till oss på Renta så ser vi till att bidra så ditt projekt blir en succé!

Att få vara med och stötta och vara en del av Höllviken IBF känns riktigt bra och våra orangea hjärtan är en perfekt match som från och med nu slår i takt med varandra.

Varmt välkomna!

#heltvanligastjärnor #renta

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Pojkar 12, 11/10 10:04 
Pojkar 09-10, 23/04 22:30 
Pojkar 09-10, 15/10 21:40 
Pojkar 09-10, 09/10 23:01 
 
Våra Sponsorer