SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HÖLLVIKEN INNEBANDY
HELT VANLIGA STJÄRNOR.

Bli medlem i Höllviken IBF
BLI MEDLEM
Allsvensk seriepremiär i Halörhallen på lördag!
2021-09-15 15:50

På lördag är det äntligen dags för Allsvenskan att dra igång! Klockan 15.00 rivstartar säsongen mot gästande Åby IBK och vi hälsar alla gamla, nya och långväga supportrar välkomna till Halörhallen i Höllviken!

 

Det enklaste är att förköpa sin biljett på https://hibf.ebiljett.nu/ men det går givetvis även att köpa direkt på plats. Aktiva medlemmar (spelare) går in gratis!

 

Halörhallen kan ta emot 300 personer med följande restriktioner; sällskap upp till åtta personer är tillåtna med minst två meters mellanrum mellan sällskapen. Vi ber er om hjälp att upprätthålla detta.

 

Matchen går även att streama på https://www.innebandy.tv/

 

Välkomna till livesport i Höllviken igen!

 

Nu kör vi! 👊

Pojkar/Flickor 15-16
Välkomna till P/F 2015-16!
2021-09-05 17:26, Pojkar/Flickor 15-16

Hej alla små stjärnor!

Söndagen den 29 augusti mellan kl 10.00-11.00 drar vi äntligen igång innebandyträningen för alla flickor och pojkar födda 2015-2016 i Sandeplanskolans idrottshall. Ledare för gruppen är Viktor Ottosson som under många år var lagkapten i föreningens framgångsrika SSL-lag. Idag är han spelande tränare i vårt H2-lag.

Vi välkomnar fler engagerade föräldrar och det bästa är om man är en grupp på tre-fyra personer som hjälps åt. Prata med Viktor om ni är intresserade.

Barnen behöver ta med sig kläder för inomhusträning samt innebandyklubba och innebandyglasögon.

Om ni känner fler som kan vara intresserade av att spela, be dem anmäla sig på https://www.hibf.se/newMember/?ID=1197

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor eller funderingar.

Med de orden önskar jag er alla hjärtligt välkomna till Höllviken Innebandy och P/F15-16!

Svenska Cupen i Halörhallen ikväll!
2021-08-27 14:44

Nu är det bara några timmar kvar tills de tidigare SSL-rivalerna från Helsingborg kommer på besök till Halörhallen! Det är premiär för Svenska Cupen i innebandy och vi hoppas givetvis på en riktigt trevlig fredagskväll!


Har du inte säkrat din plats är det hög tid att göra det nu. Kl 17.00 stänger vi förbokningen men du kan givetvis köpa biljett även i entrén.

 

Matchen startar klockan 19.00 och biljetterna förbokas på ▶️ https://bit.ly/2XGEaci

 

Det går även att streama matchen på ▶️ https://bit.ly/3DkcOJs

 

Halörhallen kan ta emot 300 personer med följande restriktioner; sällskap upp till åtta personer är tillåtna med minst två meters mellanrum mellan sällskapen. Vi ber er om hjälp att upprätthålla detta.

 

Hjärtligt välkomna till livesport i Höllviken igen!

Välkommen att prova världens roligaste sport - innebandy!
2021-08-25 15:11

Nu drar vi äntligen igång våra innebandyträningar igen och hälsar alla barn och ungdomar, födda 2016 eller tidigare, hjärtligt välkomna!

 

Vi söker nu fler spelare till våra lag och ser gärna att både tjejer och killar, såväl nya som gamla medlemmar, hör av sig och vill bli en del av vår verksamhet och denna fantastisk roliga sport. 

 

Våra tre föreningar (Höllviken, Gårdarike och Näset) består av närmare 500 aktiva medlemmar och vi har lag representerade från de yngsta knatteligorna till Allsvenskan!

 

Innebandy har många fördelar utöver att vara en gentlemannamässig lagsport: i ett land som inte sällan får nederbörd och kalla vintrar är det skönt att träna och spela matcher inomhus. Inte minst uppskattat av föräldrar och publik. Sporten är dessutom relativt billig eftersom att man inte behöver så mycket utrustning utöver klubba, matchkläder, skor och glasögon.

 

Skicka ett mejl till kansli@hibf.se så hjälper vi dig! Du kan också klicka i knappen här uppe till höger - Bli medlem - och skicka in en intresseanmälan.

Vi söker fler engagerade styrelseledamöter!
2021-07-23 18:17

Hej!

 

Som rubriken säger behöver vi fler engagerade ledamöter och eldsjälar till styrelsen för våra tre föreningar Höllviken, Gårdarike och Näset Innebandy.

 

Många av oss som sitter i styrelsen idag har jobbat hårt med att utveckla innebandyn i kommunen och har lagt en bra grund att stå på och jobba vidare med. Vi behöver dock få in fler i styrelsen och gärna föräldrar från de yngre lagen som kan vara med och utveckla föreningarna de närmsta åren.

 

Vi söker därför dig som vill vara med och stärka föreningarnas organisation och bidra till att vi kan fortsätta utvecklas! Några specifika områden är:

 

· Ekonomiarbete
· Genomförande/arrangemang vid t ex matcher och cuper för våra dam- och herrlag
· Marknad- och sponsorsarbete, etc

 

En ideell förening bygger på ideellt arbete av många och våra tre föreningar är en viktig del i samhället i Vellinge kommun. Detta är något vi skall vara stolta över men också förvalta omsorgsfullt. Att jobba ideellt handlar mycket om att vilja göra gott och se hur vi som förening kan bidra till att våra ungdomar får en aktiv fritid och en mötesplats där alla välkomnas och kan få plats. 

 

Detta är bara möjligt om vi vuxna tar ansvar för det ideella arbetet och ställer upp för varandra. Är vi fler blir det enklare för alla!

 

Skicka ett mejl till oss på kansli@hibf.se med din ansökan eller förslag på kandidater senast den 8 augusti 2021. Du kan givetvis också ringa eller prata med någon som sitter i styrelsen idag.

Höllviken IBF, Gårdarike IBK och Näset IBF kallar till årsmöte
2021-07-21 09:39

Tid och plats: Onsdagen den 11/8 kl 18.00 Halörhallen

 

Alla medlemmar som under mötesåret fyller lägst 18 år och har betalat medlemsavgiften för säsongen 2020/2021 har rösträtt på mötet. Rösträtten är personlig och får inte utövas genom ombud. Medlem som inte har rösträtt har yttrande- och förslagsrätt på mötet.

 

Verksamhetsberättelse, revisorernas berättelse, verksamhetsplan med budget samt styrelsens förslag och inkomna motioner med styrelsens yttrande finns rekvirera via kansliet fr.o.m. onsdagen den 4/8. Mejla in ditt intresse till kansli@hibf.se.

 

Föredragslista

 1. Fastställande av röstlängd för mötet.
 2. Val av ordförande och sekreterare för mötet.
 3. Val av protokolljusterare och rösträknare.
 4. Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt.
 5. Fastställande av föredragningslista.
 6. Styrelsens verksamhetsberättelse för det senaste verksamhetsåret.
 7. Revisorernas berättelse över styrelsens förvaltning under det senaste verksamhets/räkenskapsåret.
 1. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser.
 2. Fastställande av medlemsavgifter.
 3.  Fastställande av verksamhetsplan samt behandling av budget för det kommande verksamhets-/räkenskapsåret.
 1.  Behandling av styrelsens förslag och i rätt tid inkomna motioner.
 2.  Val:
 3. a) Val av ordförande för en tid av ett (1) år.
 4. b) Omval av ledamöter för en tid av två (2) år.
 5. c) Val av revisor för en tid av ett (1) år.
 6. d) Beslut om val av ombud till SDF-möten (och eventuellt andra möten där föreningen har rätt att representera med ombud).
 1. e) Val av en person till valberedningen för en tid av två år (2) år.
 2. Övriga frågor.

 

 Om du önskar deltaga vid årsmötet behöver du anmäla det till kansli@hibf.se.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Pojkar 06-07, 16/09 14:39 
Pojkar 10, 12/09 10:50 
Pojkar 06-07, 10/09 08:29 
Pojkar/Flickor 15-16, 05/09 17:26 
Pre-Season Challenge Kids 2021, 30/06 21:03 
Pojkar 06-07, 16/12 09:59 
 
Våra Sponsorer