Lördag
21 Dec 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Onsdag
15 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Torsdag
05 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Hemma
Storvreta
STO
Borta
Höllviken
HÖL

Storvreta studsade tillbaka - sänkte Höllviken

19 februari 2019 21:05
SSL Herr

Höllviken hämtade upp ett tvåmålsläge i den tredje, men en stark avslutning gjorde att Storvreta åter kunde stå som segrare. Serieledaren studsade tillbaka efter förlusten mot antagonisten Falun senast - och inkasserade på tisdagskvällen tre färska poäng i sin jakt på behålla förstaplatsen i SSL-tabellen.


Resultatet:

Storvreta - Höllviken 6-4 (2-1, 1-1, 3-2)

Mål Storvreta: Albin Sjögren 3, Henrik Stenberg 2, Jimmie Pettersson

Mål Höllviken: Pontus Karlson Martell 2, Fabian Holmkvist, Daniel Persson

Rubrikerna:

– Efter förlusten i toppmötet med Falun förra veckan kunde Storvreta studsa tillbaka i IFU Arena per omgående på tisdagskvällen. Höllviken, som även de siktade på att åter haka på vinnarspåret efter att ha fått sin fina trend bruten av Mullsjö senast, satte sig dock i förarsätet knappt två minuter in i perioden när lagkaptenen Pontus Karlson Martell hängde in 0-1. Storvreta kom sedan tillbaka och tog också ledningen som in till en tredje perioden hade växt till 4-2.

– Väl i den tredje var det skåningarnas tur att hitta tillbaka. Fabian Holmkvist och Karlson Martell såg till att med varsitt mål åter ge likaläge i matchen - en ställning som höll långt in i den tredje akten. I powerplay kom dock Storvretas ledningsmål drygt fyra minuter från slutet och spiken i kistan satte därefter Henrik Stenberg med sitt andra mål i matchen.

– Albin Sjögren och Henrik Stenberg agerade frontfigurer i Uppsalalaget - i alla fall sett till poäng. Den förstnämnde noterades för tre mål och en assist medan Stenberg utöver sina två mål också svarade för en målgivande passning.

– I Höllvikens lag blev poängkungen Johannes Wilhelmsson poängbäst med sina tre assist.

– Storvreta befäste därmed sin förstaplats i SSL-tabellen och vilar sex poäng före tvåan Falun - dock med en match mer spelad. Höllviken huserar fortsatt på plats elva.