Onsdag
16 Jan 1 match
Lördag
19 Jan 1 match
Onsdag
23 Jan 1 match
Onsdag
06 Feb 1 match
Lördag
09 Feb 1 match
Tisdag
12 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Tisdag
19 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 1 match
Onsdag
27 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Hemma
Lindås
LIND
Borta
Höllviken
HÖL

Andra raka för Höllviken – Wilhelmsson glänste på nytt

7 november 2018 21:45
SSL Herr

Höllviken tog ännu ett steg uppåt i tabellen när laget plockade sin andra raka seger på torsdagskvällen. Lindås besegrades på bortaplan när Johannes Wilhelmsson ännu en gång glänste med sina två mål och tre målgivande passningar.


Resultatet:

Lindås - Höllviken 4-7 (1-1, 2-3, 1-3)

Mål Lindås: Alessandro Agus 2, David Fredriksson, Max Källerteg

Mål Höllviken: Pontus Karlson Martell 2, Johannes Wilhelmsson 2, Linus Bergström, Daniel Persson, Christoffer Andersson

Rubrikerna:

– Efter en målsnål förstaakt, innehållandes endast två mål, tände mötet i Salming Arena till målmässigt i den andra. Höllviken såg ut att gå in i pausvilan med en tvåmålsledning, innan Max Källerteg hängde in reduceringen till 3-4 i slutsekunderna av mittperioden. I den tredje drog så småningom gästerna ifrån och vann till slut med 4-7.

– Alessandro Agus hängde in sitt femte respektive sjätte mål för säsongen när han blev tvåmålsskytt för sitt Lindås. Backen David Fredriksson hängde in sitt första för säsongen.

– Elva poäng på de två senaste matcherna. Det är Johannes Wilhelmssons facit. På onsdagen noterades Höllvikens poängkung för två mål och tre målgivande passningar och ligger fortsatt i toppen i SSL:s totala poängliga. I nuläget delar han på förstaplatsen tillsammans med Faluns Alexander Galante Carlström, efter att ha gjort elva mål och hela 18 målgivande passningar. Näst bäst poängmässigt på onsdagen var Christoffer Andersson, med ett mål och två assist.

– I och med segern tog Höllviken ytterligare ett kliv uppåt i tabellen. Efter onsdagskvällen har laget en poäng upp till Kalmarsund på den sista slutspelsplatsen. För Lindås del blir laget kvar som nästjumbo och avståndet upp till Helsingborg på säker mark har nu ökat till fyra poäng.