Lördag
16 Jan 1 match
Måndag
18 Jan 1 match
Onsdag
20 Jan 1 match
Lördag
23 Jan 1 match
Onsdag
27 Jan 1 match
Lördag
30 Jan 1 match
Onsdag
10 Feb 1 match
Söndag
14 Feb 1 match
Torsdag
18 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match

Jakob Gullberg förlänger!

24 juni 2019 10:30

Det står nu klart att publikfavoriten Jakob Gullberg fortsätter i den orange tröjan i ytterligare två år! Vi tog oss ett litet snack med Jakob för att höra hans tankar.


Hej Jakob! Vi säger grattis till både dig och föreningen nu när det står klart att du skrivit på ett nytt 2-årsavtal! Hur känns det?

  • Det känns bra såklart, en bra förening med roliga lagkamrater , bra styrelse och folket runt omkring. En rolig klubb att spela för.

Förra säsongen bjöd på en otäck skada som höll dig borta från innebandyn i mer än ett halvår. Bortsett från skadan, vad tror du blir den stora skillnaden mellan förra säsongen och den kommande?

  • Stora skillnaden är väl att vi går in i en säsong med bredare trupp än förra säsongen. Sen går jag ju in i en säsong från start och taggad till max. Att bara spela 5-6 matcher på en säsong som jag gjorde förra året fick mig verkligen att längta till nästa säsong. Extremt taggad.

Föreningen har gjort klart med ett antal nya spelare, samtidigt som ett par spelare valt att lämna. Kommer detta att påverka konkurrensen inom laget och hur ser du på din egen roll?

  • Klart det kommer påverka konkurrensen i laget , men det är bara bra. Sen är väl min roll och alltid varit en roll som enbart ”jag” kan spela , jokern. Men är inte orolig. Jag kommer vara taggad till tänderna när säsongen startar och gå all in direkt.

Vad är dina förväntningar, både personliga och lagmässiga, på nästa säsong?

  • Att hålla mig skadefri hela denna säsongen och jag och Johannes brukar skämta att jag ska göra två tredjedelar av hans totala poäng men blir svårare o svårare för varje säsong , haha. Tycker definitivt vi ska behålla statusen bästa innebandylaget i Skåne och att vi ska sikta på slutspel , det är nästa steg.

Slutligen; tre snabba frågor:

Nämn tre saker på din bucket-list?

  1. Någon gång vinna mycket på stryktipstipset
  2. Gå på vinprovningstour i Frankrike där man går från vingård till vingård och blir serverad vin och ost
  3. Åka till Maldiverna innan det försvinner.

Vilka tre saker kan du inte vara utan i ditt skafferi/kyl?

• Pyttipanna • Mjölk • Helst en salt o vinäger chipspåse till hands

Har du några "tvångstankar" vid match, t ex knacka i sargen, vara sist in på plan, etc?

  • Går väl mer in i min egna bubbla. Där jag helst äter själv innan match och är själv till samlingen börjar. Sen har man alltid sina rutiner. Spela tax (fotboll) brukar göra susen för mig för komma in i game mode.

Viktor Ottosson, sportchef:

Vi är mycket glada att Gullberg förlänger sitt avtal med sin moderklubb! Han hade en jobbig skada att dras med under förra säsongen, men sedan han kom tillbaka så ser han piggare och piggare ut. Det ska som vanligt bli väldigt kul att se honom ta nya kliv i sin utveckling!

Snabba fakta: Namn: Jakob Gullberg Smeknamn: Gullberg Ålder: 25 år Position: Forward Klubbfattning: Höger Moderklubb: Höllviken IBF Tidigare klubbar: Endast Höllviken