Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Onsdag
10 Jan 1 match
Tisdag
16 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Onsdag
24 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Tisdag
27 Feb 1 match
Söndag
04 Mar 1 match
Lördag
10 Mar 1 match

Tillsammans för en starkare innebandy i Vellinge kommun!

14 juli 2017 18:42
FÖRENINGEN

Sedan en tid tillbaka samarbetar Höllviken Innebandy och Näsets Innebandyförening kring bl. a. Ungdomsverksamhet, Skolprojekt, Kanslifunktioner m.m. och nu kan vi glädjande meddela att även Gårdarike valt att ansluta sig till detta samarbete. Målsättningen är att utveckla och stärka innebandyn i Vellinge Kommun.


Med detta samarbete skapar vi förutsättningar för att behålla lag i samtliga åldersklasser för både flickor och pojkar. Vi underlättar också driften av 3 föreningar när vi nu gemensamt jobbar med kansli-, projekt- och utbildningsfrågor.

Vår ambition är att innebandyn skall växa sig starkare och att så många som möjligt skall kunna spela innebandy och känna på en fartfylld idrott och en härlig lagkänsla.

Så här säger Jörgen Hagmann, Ordförande i Höllviken Innebandy om samarbetet: Det känns jättebra att även Gårdarike vill haka på det befintliga samarbete som redan finns mellan oss och Näset Innebandy! Vi alla verkar ju för innebandyns bästa och tillsammans skapar vi nu en stark plattform för fortsatt utveckling av våra klubbar och för våra ungdomar!

Så här säger Gust Bierings, Ordförande i Gårdarike IBK om samarbetet: Det känns som en nystart för oss i Gårdarike. Genom samarbete skapar vi en stabilitet i samtliga föreningar. Med ett gemensamt kansli frigörs tid. Tiden använder vi istället för att utveckla våra föreningar. Tillsammans med Näset o Höllviken skapar vi en fantastisk bredd inom innebandyn i Vellinge kommun.