Lördag
16 Jan 1 match
Måndag
18 Jan 1 match
Onsdag
20 Jan 1 match
Lördag
23 Jan 1 match
Onsdag
27 Jan 1 match
Lördag
30 Jan 1 match
Onsdag
10 Feb 1 match
Söndag
14 Feb 1 match
Torsdag
18 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match

STORT TACK FÖR ALLT, FREDRIK "FRITZ" SVENSSON!

26 januari 2021 20:27

Det står nu klart att Höllviken gör stora förändringar i sin ledarstab. Detta då assisterande tränare Fredrik "Fritz" Svensson av personliga skäl behöver lämna laget och klubben. Det är aldrig kul när en helt vanlig stjärna lämnar men vi är samtidigt ytterst tacksamma och glada för allt som Fritz gjort under sina år, såväl som tränare men även som spelare. Vi hoppas givetvis att vi en dag får se Fritz i någon ny roll i klubben och vår dörr står alltid öppen för honom.


Ledarstaben kommer fortsättningsvis att bestå av fyra namn. Joon Berggren fortsätter som huvudtränare med ansvar för truppen. Mikael Karlberg kliver upp och har nu ett övergripande ansvar för taktik och strategi. Viktor Ottosson är ny i staben och kommer att coacha på individnivå och även fungera som hjälptränare till Joon och Mikael. Martin Ranelid är också ny i staben och kommer in som mental coach och pådrivare.

"Detta känns som en mycket spännande och intressant lösning och vi är övertygade om att detta kommer att ge ny energi i laget! Redan imorgon ställs vi mot skånerivalen FC Helsingborg och vi hoppas givetvis på en positiv injektion direkt", säger Jörgen Hagmann, ordförande i Höllviken Innebandy.