Lördag
21 Dec 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Onsdag
15 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Torsdag
05 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

PK9 Förlänger!

6 mars 2018 16:49
SSL

Pontus Karlson Martell allmänt känd som PK9, en av våra ”fanbärare” har valt att stanna ytterligare en tid i den orangea tröjan. Pontus har tecknat ett flerårigt avtal med Höllviken.


Pontus uttalar sig själv enligt följande: Det känns mycket bra att ha förlängt mitt kontrakt med Höllviken. Under alla år jag varit i klubben har jag utvecklat ett starkt band till föreningen. Halör hallen har blivit lite som ett andra hem och mina lagkamrater har blivit som en andra familj med en gemenskap som jag tror saknar motstycke. Jag känner att jag fortfarande utvecklas och det är en trygghet att få spela min typ av innebandy i en roll där jag kan utnyttja mina största styrkor som spelare. Med tanke på det säkrade SSL-kontraktet fanns det till slut inte så mycket att tveka på. Jag har svårt att se mig själv ta på matchstället för ett annat SSL-lag än Höllviken så länge vi spelar på högsta nivån.

Höllvikens sportchef, Peo Stjernqvist: Det känns fantastiskt bra att signa på, Pontus för ytterligare en period i Höllviken. Jag tycker om kontinuitet och det känns alltid extra bra när vi kan förlänga med våra spelare, det visar att vi gör mycket rätt. Vår trupp inför nästa år ser väldigt spännande ut, men givetvis behöver vi förstärka truppen, med både någon/några rutinerade spelare samt några unga talanger.

Coach Ola: Denna kille behöver ingen längre presentation. Hans sinne för målet känner nog de flesta spelar till i SSL. Det är såklart otroligt viktigt att Pontus har förlängt med oss då han tillsammans med sina lekkompisar i vår 1:a line fortsätt ska kunna skörda framgångar i SSL. Pontus är klart en viktig pusselbit för att vi ska kunna ta nya steg till nästa år.

Coach Vidar: Det är glädjande att Pontus som är en kulturbärare fortsätter sin satsning tillsammans med Höllviken IBF. Som tränare är han en spelare att luta sig mot då han även besitter mycket taktiska inslag i sitt spel. Jag vet hur mycket föreningen betyder för honom. Föreningen har även honom att tacka för alla de mål han producerat för Höllviken. Utan tvekan södra Sveriges bäste målgörare på hög nivå! Ännu en anledning att fortsätta att följa laget i SSL!

Vi önskar Pontus LYCKA TILL i sin satsning tillsammans med Höllviken