SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HÖLLVIKEN INNEBANDY
HELT VANLIGA STJÄRNOR.
A-lag Herrar SSL

Inför Falun med Coach Ola!
2014-10-10 11:04

Inför Falun med Coach Ola!

 

Storvreta i förra omg och nu Falun, hur går tankarna?

 

I förra omgången så sa vi till oss själva att lägga om fokus lite och se till att vi inte släpper in 10 mål som vi gjort de två tidigare matcherna och vi följde vår gameplan till punkt och lyckas få med oss 3 poäng mot ett bollskickligt Storvreta. På söndag väntar en ny gigant i Falun som i helgen blev europamästare för andra gången i rad så det kommer vara inspirerande att gå ut för match på söndag.

 

Kan du säga några ord om Falun, är det någon speciell spelare att se upp med?

 

Hela deras förstafemma består av spelare som spelar i landslaget eller har rutin därifrån så där har vi något att bita i. Enström som blev utnämnd till världens bästa innebandyspelare ifjol samt kanske Sveriges bästa avslutare Galante är några av dem. Men hela laget Falun är riktigt bra och de har flera spelare som kan göra det lilla extra för att vinna matcher.

 

Jag såg på Innebandymagazinet.se att ni har blivit utnämnda till sämsta  nykomling genom tiderna, vad säger du om det?

 

Ja, jag såg det och för mig är det märkligt att man innan en säsong är slut kan utse den sämsta nykomlingen genom tiderna i SSL. Med tanke på  att Jönköping ifjol bara tog 9 poäng och Kais Mora säsongen 2010-2011 bara tog 5 poäng, så måste jag säga att vi är en bit på vägen med våra 3 poäng efter 3 omgångar. Men det är som vanligt när det gäller innebandyspecialister, där brukar det bara vara storlagen som gäller sen känner man inte till de andra lagen. Vi ser det som en utmaning att vara nederlagstippade inför varje säsong och sen kunna slå dem på fingrarna som vi gjort de senaste fyra åren.

 

Hur ser det ut i laget är alla friska?

 

I stort är alla friska, Oliver är långtidsskadad sen har även Johannes Mattsson känning i baksidan av sitt lår så det är tveksamt om han kommer till spel, men killarna har för övrigt sett pigga ut i veckan så vi åker upp med goda förhoppningar om att göra en bra match.

 

Då vill vi passa på att önska lycka till!

 

Tack så mycket!


Nyhetsarkiv
Säsongen 18/192018-09-20 02:57
Coach Ola inför Dalen!2014-10-17 10:22
 
Våra Sponsorer