SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HÖLLVIKEN INNEBANDY
HELT VANLIGA STJÄRNOR.

Bli medlem i Höllviken IBF
BLI MEDLEM
Tränartrion som leder akademin
2024-04-11 12:17

Välmeriterad tränartrio leder Höllviken Innebandyakademi

 

Höllviken Innebandyakademi kan stolt presentera en starkt innebandykunnig och välmeriterad tränartrio. Vi säger varmt välkommen till Robert ”Rubbe” Göransson och Erik Samuelsson, samtidigt som vi är mycket glada över att Henrik Nordström förlänger sitt engagemang för klubben.

 

Robert vänder åter till Höllviken för ett huvudtränaransvar för nystartade Höllviken Innebandyakademi.  Under senaste säsongerna har ”Rubbe” varit tränare för IBK Lunds JAS-lag, där han var en starkt bidragande kraft till HJ-vinsten i Storvretacupen, samt årets vinst i Skånemästerskapen HJ18. Med steg 4 utbildning och tidigare erfarenhet i roller som sportchef, seniorlags- samt juniorlagstränare, får Innebandyakademin ett stort innebandykunnande med en taktisk förmåga få förunnat. Med fyra tidigare framgångsrika säsonger i Höllviken IBF som tränare för JAS, P05 och H2, är vi som föreningen ödmjuka och stolta över att presentera Robert som huvudansvarig, för att starta upp och driva Höllviken Innebandyakademi framåt.

 

Henrik besitter en passion och kunskapsnivå gällande innebandy som är utöver det vanliga. Han fortsätter nu sitt innebandyengagemang inom föreningens juniorverksamhet, där han under nuvarande säsong tagit ett mycket stort ansvar att leda JAS, HJ18 och Pojkar A.

Tillsammans med tidigare tränarmeriter och erfarenheter från Malmö FBC och gotländska Endre blir Henrik en viktig kugge i att akademins arbete med att bland annat skapa strukturerade träningsupplägg baserade på analyser av tidigare spelade matcher.   

 

Erik kliver in i Höllviken Innebandyakademi och debuterar i rollen som assisterande tränare. En kulturbärare, från våra egna led, som med 278 matcher, 109 poäng och 94 utvisningsminuter, för föreningens junior och seniorlag, ger akademin en ledare som förutom stark innebandyförmåga kan se spelarens perspektiv. En roll, energi och förmåga som kommer vara mycket viktig i arbetat med att utveckla varje enskild spelare, genom personlig feedback och coaching.

 

Tillsammans, en tränarstab, som ger spelarna möjligheten att utveckla innebandyförmågor och prestation på bästa tänkbara sätt. En trio med en kombination av egenskaper, som kommer kunna skapa och ge professionella tränings- och matchupplägg, spelmodeller, videoanalyser och inte minst individuell spelarcoaching under såväl träning som match.

 

Varmt välkomna till Höllviken Innebandyakademi!

 

 

 

HIBF startar akademi
2024-04-10 09:45

NYHET!

Föreningen startar Höllviken Innebandyakademi

 

En satsning på nästa våg av HELT VANLIGA STJÄRNOR

 

Föreningen har ambitionen att spela med representationslag på elitnivå, samt driva fler seniorlag, för att göra det möjligt att fortsätta spela innebandy långt in i livet. Målsättningen är tydlig. Representations- och seniorlagen skall byggas, i så stor utsträckning som möjligt, av spelare från de egna leden. En strategi som gör att vi som förening behöver vara duktiga på att ta hand om och utveckla spelare från knatte-, ungdoms- via juniorverksamheten.

 

En ”orange tråd” och spelmodell skall finnas genom åldrarna. Ett hårt arbete över tid där vi nu tar första steget. Innebandyakademins syfte är att skapa bästa tänkbara förutsättningar för spelare från året de fyller 16 år, att utvecklas och förberedas, inför framtida spel i seniorlag.

 

Föreningen har därför beslutat att inför säsongen 2024-2025 starta upp Höllviken Innebandy-akademi, där vi…

 

… har som ambition att med dedikerade tränare, med djup innebandykunskap, följa upp och utveckla varje spelare utifrån den nivå man befinner sig på, oavsett om man satsar för att nå yttersta elitnivå eller vill lägga grunden för ett livslångt idrottande

… med en ansvarig huvudtränare, tillsammans med assisterande tränare, lägger upp och genomför tränings- och matchupplägg med syfte att utveckla innebandyförmågan och prestationen på både lag- och individnivå

… erbjuder spelarna en matchning i seriespel utifrån individuell innebandynivå.

… arbetar med videoanalyser av matcher som grund för utveckling

… inom tränarstaben tillsammans med tränare för seniorlagen utvecklar en gemensam syn på spelsystem och träningsupplägg, för att underlätta spel över lagen

… samordnar laguttagningar för juniorlag samt juniorspelares medverkan i seniorlag

… erbjuder plats för spelare i Höllviken IBF & Gårdarike IBK senast från året de fyller 16 år. Framtida ambition är att erbjuda möjligheten för både tjejer och killar. Inför säsongen 2024-2025 är vi dock för få tjejer i aktuell ålder, vilket gör att vi inleder verksamheten för herr-juniorer.

… har som ambition att erbjuda yngre spelare möjligheten att prova på att träna och spela matcher inom Höllviken Innebandyakademi

 

- Höllviken Innebandyakademi är en viktig strategisk satsning för föreningen, som tar sikte på framtiden. En strukturerad organisation och plan som skall se till att spelare samt lag, regelbundet får feedback och utvecklas utifrån prestation. Helt enkelt en chans för våra juniorer att utvecklas som innebandyspelare på bästa sätt. En satsning som skapar attraktionskraft för våra framtida HELT VANLIGA STJÄRNOR i junior och ungdomslagen. Höllviken Innebandyakademi är en stolt nysatsning, som vi är övertygade skapar förutsättningar för att driva framtida seniorlag, med en kärna av spelare som utvecklats i föreningens egen miljö, berättar Joakim Adgård, ordförande

 

Spelare i dagens HJ18 trupp och Pojkar 08 kommer att bjudas in till separat informationsträff kommande veckor.

Marketpeople ny partner!
2024-04-03 08:23

Välkomna Marketpeople!

Vi är glada över att meddela att Marketpeople, med våra tidigare spelare Martin Jönsson & Erik Lennheimer i spetsen, har valt att engagera sig i Höllviken Innebandy.

Martin delar sina tankar om varför de valde att stödja vår förening:

"Det är fantastiskt kul att vi på Marketpeople har ingått ett partneravtal med Höllviken Innebandy.

Min resa inom innebandyn började i just Höllviken för mer än tjugo år sedan, då under namnet Höllvikens BK, vilket har gett mig många fina och värdefulla erfarenheter!

Att nu genom Marketpeople kunna bidra till den viktiga ungdomsverksamhet som föreningen bedriver känns väldigt meningsfullt för oss.”

Kort om Marketpeople:

Vi på Marketpeople specialiserar oss på att hjälpa företag att rekrytera!

Vår kostnadseffektiva, moderna och fördomsfria rekryteringstjänst erbjuder företag ett smidigt alternativ för att matcha rätt person med rätt position.

För mer information, kontakta oss gärna via info@marketpeople.se eller ring Martin på 070 483 56 25 så berättar vi mer om hur vi, genom våra erfarna rekryterare, AI och smart teknik, kan lösa era rekryteringsbehov.

Vi är extra glada över att Marketpeople stöttar Höllviken Innebandy med 20% av rekryteringsarvodet från affärer med föreningens sponsornätverk eller kontakter.

Besök gärna vår hemsida för att läsa mer: www.marketpeople.se

Seriesegrare!
2024-03-25 17:29

Vi riktar ett stort grattis till Pojkar 11 som under våren tog hem seriesegern i P11 Svår.

🧡🧡🧡🥇👏

Publikmatchen 2024
2024-03-05 08:22
 
Årets vinnare!
2024-02-21 13:08

Vinnarna är korade i Folkspels Jul- och Nyårsförsäljning!

Först av allt vill vi tacka alla för en fantastisk försäljning – Tack 😊

Vinnarna i den individuella tävlingen:

1. Elton Nord Höllviken P12
2. Charlie Larsson Gårdarike P/F 15–16
3. Alice Stenberg Höllviken A-lag Dam

Vinnarna i lagtävlingen:

1. Flickor 08–09 Gårdarike
2. Pojkar 12 Höllviken
3. Pojkar/Flickor 13-14 Gårdarike

Stort GRATTIS till er alla.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Pojkar 11, 24/03 11:04 
Pojkar 12, 11/10 10:04 
Pojkar 09-10, 23/04 22:30 
Pojkar 09-10, 15/10 21:40 
 
Våra Sponsorer